Actuele berichten

      Reacties uitgeschakeld voor Actuele berichten

Heeft u weleens de actuele berichten van de website VPN Verbinding bekeken? Hier kunt u veel nieuws en tips vinden betreft een VPN verbinding en het gebruik van een openbare wifi. Zo kunt u op de pagina van actuele berichten ook vinden hoe u uw VPN kan testen. Hieronder leest u er meer over.

actuele berichten

U heeft gekozen voor een VPN verbinding

Wanneer u gekozen heeft voor een VPN verbinding dan moet u vervolgens gaan kijken of al uw instelling goed staan. Om te testen of uw VPN verbinding goed werkt zijn er een aantal slimme trucjes die dit kunnen achterhalen. Werkt uw VPN verbinding? Dan kunt u er ook zeker van zijn dat uw privacy gegarandeerd is.

 

Een VPN abonnement afsluiten kan best spannend zijn. Zo moeten er nog een aantal dingen gedaan worden zoals hierboven ook beschreven is. Een goede tip is dan ook om alle beveiligingsmethodes in te schakelen. Zo kunt u bijvoorbeeld de Kill-Switch, IPv6-bescherming en DNS Leak-bescherming aan te zetten. Hierna moet u ook nog kijken of deze hun werk goed doen. Hieronder een aantal belangrijke punten.

 

Wat zijn belangrijke punten?

  • Een lekkend eIP adres voorkomen
  • Lekt jouw DNS?
  • Lastige IPv6 lekken voorkomen
  • anoniem mailen
  • veilig downloaden via VPN en Bittorrent